Featured Posts
Recent Posts

October 2, 2018

February 10, 2018

Please reload

STUDIEDAG LEVENDE TALEN Workshop: "Meertalig opgroeien, dat is de toekomst!" door Marinella Orioni op 6 november 2015

October 6, 2015

 

Kinderen worden steeds vaker meertalig opgevoed en dat is een mooi cadeau voor een kind. Meertalig opgevoede kinderen zijn flexibeler en bouwen een enorme woordenschat en een groot referentiekader op. Een meertalige opvoeding heeft bovendien een positieve invloed op hun cognitieve ontwikkeling. Ouders spelen de hoofdrol in een meertalige opvoeding, maar ook voor scholen is er een grote rol weggelegd.

 

Hoe staat het met de kennis van leraren over meertalig opvoeden? Hoe gaan leraren om met de talige en culturele rijkdom van meertalige kinderen? Hoe kunnen zij deze meertalige gezinnen het beste adviseren en stimuleren? Welke uitdagingen bieden levende talen aan meertalige kinderen? Zomaar een greep uit de thema’s die in deze workshop aan bod komen.

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic

© 2015 Marinella Orioni