top of page
Featured Posts
Recent Posts

Meertalig opgroeien dat is de toekomst Stichting NOB bijscholing 2017


Workshop Meertalig opgroeien dat is de toekomst!

Maandag 10 juli om 17 uur. Bijscholing NOB 2017 in

Egmond aan Zee. Leraren uit het buitenland, schrijf je in!

Meertalig opgroeien is een mooi cadeau voor een kind, maar het gaat niet vanzelf. Om meertalige kinderen evenwichtig op te laten groeien, is het belangrijk om te begrijpen hoe ze in elkaar zittenL In deze workshop gaan we daarom nader kennis maken met het meertalige kind.

Ik neem je mee op ontdekkingstocht door zijn meertalige brein en we staan stil bij onder andere taalverwering, taalmixen en woordenschat. Op interactieve manier leggen we de thuis- en lessituaties onder de loep.


Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
bottom of page